+
TUDTAD?
Ha nem csak kizárólag a jelenlegi pozícióhoz adod meg az adataid, akkor kollégáink több száz munkalehetőségünk közül a számodra lehető legmegfelelőbb állást tudják ajánlani.
SZERETNÉK TÖBB ÁLLÁSAJÁNLATOT! MARADOK ENNÉL AZ EGYNÉL!

Találatok száma: 556 db állás

Kincentric Legjobb Munkahelyek díj

A Kincentric Magyarország Legjobb Munkahelyek díját vehette át a WHC

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy 2019-ben is elnyertük a Magyarország Legjobb Munkahelye díjat.

 

A Kincentric kutatásából kiderült, hogy a munkavállalók erős elkötelezettségéhez három dolog nélkülözhetetlen: a szervezeti agilitás, a tehetségfókuszú gondolkodás és az elkötelező vezetők. Ezek egysége nagymértékben hozzájárult a WHC üzleti eredményességéhez.

 

Kollégáink kiemelkedő arányban erősen elkötelezettek. Tudatosan és folyamatosan törekeszünk arra, hogy magas elkötelezettségű szervezeti kultúrát építsünk, mert tudjuk, hogy az elkötelezett munkavállalók hosszú távra terveznek, ők a vállalat jó hírnevének leghitelesebb szószólói, és aktívan hozzájárulnak üzleti céljaink eléréséhez.

 

A felmérés rávilágított, hogy az üzleti siker sarkalatos pontjai: a vezetői elkötelezettség, a kommunikáció és a vezetők emberközpontúsága. Bár a magyarországi munkahelyek felső vezetése jellemzően (85%-ban) elkötelezett, a WHC-nál ez szinte mindenkiről (95%) elmondható, és nálunk még a középvezetők is elkötelezettebbek (90%), mint az átlagos munkahelyek felső vezetői.

 

Egy agilis szervezetben a munkatársakat erős, közös jövőkép elérése vezérli. Folyamatosan és rugalmasan reagálunk ügyfeleink változó igényeire, házon belül befogadó, sokszínűségre építő kultúrát alakítottunk ki, amelyben az eltérő háttér és nézőpont érték, a véleménykülönbség pedig építő elem.

 

A WHC vezetői rendszeresen elismerik az egyéni erőfeszítést, visszajelzésekkel támogatják a kollégák fejlődését, és lehetőséget biztosítanak a kísérletezésre, önmegvalósításra. Ezzel elősegítik a folyamatos innovációt a WHC életében, tudva, hogy a hibák is szükséges velejárói a fejlődésnek.

 

Nagyon köszönjük kollégáinknak a lehetőséget, a bizalmat és a visszajelzéseket, hogy együttműködésükkel elnyerhettük a Kincentric Magyarország 2019-es Legjobb Munkahelye címet.