+
TUDTAD?
Ha nem csak kizárólag a jelenlegi pozícióhoz adod meg az adataid, akkor kollégáink több száz munkalehetőségünk közül a számodra lehető legmegfelelőbb állást tudják ajánlani.
SZERETNÉK TÖBB ÁLLÁSAJÁNLATOT! MARADOK ENNÉL AZ EGYNÉL!

Találatok száma: 754 db állás

Ügyintézés munkavállalók számára

Kedves Munkavállaló!

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük ügyintézésed a kormány által kihirdetett vészhelyzethez fűződő rendkívüli jogrend fennállása alatt.
Itt tudod letölteni alapvető formanyomtatványainkat, illetve kitöltve visszatölteni azokat, valamint feltölteni egyéb olyan dokumentumokat, amiket irodánkba hoznál be.

Adatai kitöltésével, a dokumentum feltöltéssel, a küldés gomb megnyomásával igazolja, hogy megértette az adatkezelési tájékoztató szerinti adatkezelést és amennyiben az adatkezelés hozzájáruláson alapul, hozzájárul adatai kezeléséhez, melyről itt olvashat:

Adatkezelési tájékoztató

Kérjük, amennyiben van rá lehetősége, a dokumentumot nyomtassa ki, írja alá és a szkennelt vagy lefényképezett nyomtatványt küldje vissza részünkre. A járványügyi helyzet megszűnését követő 2 munkanapon belül köteles a dokumentumot eredeti, aláírt formában eljuttatni részünkre.

Minden egyéb kérdéssel fordulj, kérlek projektvezetődhöz!

(.doc, .docx, .jpeg, .pdf)
Tallózás