+
TUDTAD?
Ha nem csak kizárólag a jelenlegi pozícióhoz adod meg az adataid, akkor kollégáink több száz munkalehetőségünk közül a számodra lehető legmegfelelőbb állást tudják ajánlani.
Szeretnék több állásajánlatot! Maradok ennél az egynél!

Az összes ajánlatunk: 358 db állás

WHC Partner a sikerhez

1990-ben alakult cégünk fő célkitűzése, hogy szolgáltatásainkkal növeljük ügyfeleink eredményességét és hozzájáruljunk sikereikhez. Tevékenységünket folyamatosan fejlesztve bővítettük és jelenleg az ország egyik legnagyobb tanácsadó cégeként működünk.


Munkaerőt keres, esetleg gazdasági szolgáltatást venne igénybe?
Új kihívásokat és ezáltal új munkahelyet keres?

Jól jönne egy kedvező munkahely a diákévek alatt?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, a WHC Csoportnál jó helyen jár!


Vállalati Ügyfélként ránk bízhatja a cége számára szükséges munkaerő felkutatását akár munkaerő-kölcsönzés, akár munkaerő-közvetítés, vagy diákmunkaerő-szolgáltatás keretein belül. A gazdasági szolgáltatások területén is számíthat több évtizedes tapasztalatunkra. Vállaljuk cége könyvelését, bérszámfejtését és adótanácsadást is nyújtunk vállalata számára.

Amennyiben magánszemélyként új munkahelyet keres, esetleg már hosszabb ideje kutat álmai állása után, úgy segítünk Önnek megtalálni az Önre szabott munkalehetőséget.

Ha diákként a suli mellett dolgozni akarsz, vagy éppen a szünidő alatt szeretnél pénzt keresni, segítünk megtalálni a számításod.Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról és/vagy jelentkezzen az általunk kínált legszimpatikusabb állásajánlatra, vagy regisztráljon adatbázisunkba az önéletrajzának feltöltésével!


Üdvözlettel, a WHC csapata