+
TUDTAD?
Ha nem csak kizárólag a jelenlegi pozícióhoz adod meg az adataid, akkor kollégáink több száz munkalehetőségünk közül a számodra lehető legmegfelelőbb állást tudják ajánlani.
SZERETNÉK TÖBB ÁLLÁSAJÁNLATOT! MARADOK ENNÉL AZ EGYNÉL!

Találatok száma: 438 db állás

WHC Partner a sikerhez

A WHC Kft. 1990-ben alakult és azóta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő humán és gazdasági tanácsadásra specializálódott vállalkozása. Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, és mostanra már 8 magyar telephelyű, valamint 4 határon túli irodánk van, ahol olyan teljeskörű HR szolgáltatásokkal állunk a bizalmat szavazó ügyfeleink részére, mint munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, valamint diákmunka és HR outsourcing.

Közel 30 év szakmai tapasztalatára támaszkodva az olyan gazdasági tevékenységek területén is helytállunk, mint bérszámfejtés, kontrolling, de a könyvelés apró szegletei és sajátos fortélyai sem ismeretlenek számunkra. A teljes országot lefedve több, mint 200 partnerünk és közel 400 elérhető, betölthető munkakörünk van.


Fő célkitűzéseink közé tartozik, hogy az álláskeresőket sikeresen végig kísérjük az álláskeresés útján és közös erővel megtaláljuk számításaikat, ezáltal a tökéletes munkát számukra. Mindemellett az egyik legnagyobb szakmai elismerés, ha vállalati partnereink maximálisan elégedettek HR, és gazdasági szolgáltatásainkkal. Büszkék vagyunk rá, hogy 2018-ban elnyertük az AON Legjobb Munkahelyek kitüntetést!

Forduljon hozzánk bizalommal vállalati ügyfélként, magánszemélyként vagy akár diákként, nálunk megtalálja számításait! Tudjon meg többet szolgáltatásainkról és/vagy jelentkezzen az általunk kínált legszimpatikusabb állásajánlatra, vagy regisztráljon adatbázisunkba önéletrajzának feltöltésével. !


Üdvözlettel, a WHC csapata