+
TUDTAD?
Ha nem csak kizárólag a jelenlegi pozícióhoz adod meg az adataid, akkor kollégáink több száz munkalehetőségünk közül a számodra lehető legmegfelelőbb állást tudják ajánlani.
SZERETNÉK TÖBB ÁLLÁSAJÁNLATOT! MARADOK ENNÉL AZ EGYNÉL!

Találatok száma: 754 db állás

Cégeknek

Munkaerő-kölcsönzés

Humán szolgáltatásunk egyik fontos eleme a munkaerő-kölcsönzés, melynek keretében partnereink igénye alapján biztosítjuk a megfelelő munkaerőt. Mindig ügyelünk arra, hogy a kedvező feltételek mellett minőségi munkaerőt biztosítsunk partnereinknek, hozzájárulva ezzel a hatékony munkavégzéshez.

BŐVEBBEN

Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés esetén cégünk a keresett pozícióra felállított keresési stratégia alapján hatékonyan segít megtalálni a megfelelő munkatársat.

BŐVEBBEN

Diákmunka

Diákmunka a WHC Diák Iskolaszövetkezeten keresztül. A diákmunka-szolgáltatás Ön számára a legalacsonyabb költségű befektetés, amivel Ön a vállalata jövőjét képező utánpótlását építheti.

BŐVEBBEN

Bérszámfejtés

E szolgáltatás keretében az ügyfeleink bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatait teljeskörűen átvállaljuk, ezzel is jelentős költséget (munkaerőt, eszközt) takarítanak meg. Önálló csoportunk végzi a bérszámfejtést, illetve az ezzel együtt járó feladatokat, szigorú adatvédelem és titoktartás mellett.

BŐVEBBEN

Nyugdíjas Szövetkezet

Szolgáltatásunk keretében kiemelkedő szakértelmet, lojalitást, évtizedek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot biztosítunk a szenior kollégákon keresztül.

BŐVEBBEN