+
DA LI SI ZNAO/LA?
Ako svoje podatke ne odobriš isključivo za trenutnu poziciju, kolege će biti u mogućnosti da ti od više stotina ponuda za posao preporuče onu koja tebi najviše pristaje.
ŽELIM DA DOBIJEM VIŠE PONUDA ZA POSAO! Odlučujem se za ovu jednu ponudu.

Sve naše ponude: 357 kom poslova

ZalaZone

Légy részese a járműipar forradalmának!

A járműipar és a mobilitás napjainkban robbanásszerű technológiai átalakulás előtt áll, amelynek két fő iránya a hagyományos belsőégésű erőforrások helyett az alternatív és kombinált meghajtó erőforrások előtérbe kerülése, valamint az autonóm járművek térnyerése.

A tesztpálya

A zalaegerszegi tesztpálya egyedülálló és komplex, egyedisége, hogy nemcsak a hagyom
ányos járműdinamikai tesztek elvégzésére nyújt lehetőséget, hanem az autonóm (önvezető) járművek, a vezetéstámogató asszisztens rendszerek, továbbá az elektromos járművek tesztelését is lehetővé teszi.

A zalaegerszegi ZalaZONE Járműipari Tesztpálya kivitelezésének első szakasza a végéhez közeledik, hamarosan érkezhetnek az első tesztelők.

A Zala ZONE tesztpályán első körben azon két épület és négy olyan pályaelem kivitelezése történt meg,, amelyekre a legnagyobb szükség van a tesztpálya működése során.

A két épület közül az egyik a „Z” alakot formázó Fogadóépület, amely impozáns, jövőbe mutató megjelenésével a megfelelő helyszín konferenciák, bemutatók és tárgyalások lebonyolítására.

A Technikai épület a tesztelő felhasználók számára készült, a cégek itt tudnak műhelyeket és/vagy irodákat bérelni a tesztelés előkészítéséhez és a teszteket kísérő munka elvégzéséhez. 
A már elkészült Dinamikai felület kifejezetten dinamikai tesztek elvégzésére alkalmas személyautók, teherautók vagy buszok számára. Az egyik leguniverzálisabb modul, mert többféle szituációt, tesztesetet is ki lehet alakítani, akár változtatható felfestésekkel vagy különféle útelemekkel.

 

A 2019-ben elkészülő Fékfelület kifejezetten fékrendszerek és menetstabilizáló berendezések tesztelésére alkalmas, amelyet személygépjárművek, teherjárművek, de akár a konvojban közlekedő járművek is tudják majd használni.

A Kezelhetőségi pályának első fázisban a nagy sebességgel használható ún. „High-speed Handling Course” eleme készült el, amely elsősorban a kormány- és menetstabilizáló rendszerek tesztelésére alkalmas, de akár a vezetéstámogató rendszerek próbáit is lehetővé teszi.

A városi környezetre jellemző közlekedési helyzetek szimulálására alkalmas „Smart City Zone” 5 részre osztható fel: parkolóasszisztens-rendszerek tesztelésére alkalmas zóna, a többsávos blokk, belvárosi zóna, külvárosi zóna, illetve a különféle típusú és szögű kereszteződéseket, körforgalmat tartalmazó egység. A felhasználók igényei alapján a közlekedési környezet átformálható forgalomirányító lámpákkal, módosítható felfestésekkel, cserélhető táblákkal és homlokzatokkal, valamint egyéb akadályokkal és objektumokkal.

A későbbiekben az üzemeltetés megindításával párhuzamosan folytatódik több pályaelem és épület kivitelezése, valamint a kommunikációs hálózat kiépítése.
Regisztrálj be rendszerünkbe és nézd meg saját szemeddel is a tesztpályát!
A jelentkezők elsőként értesülnek a 2019 tavaszán megrendezésre kerülő pályabejárásról!
Érdekel
Elsősorban mérnök és műszaki szakemberek jelentkezését várjuk.
A jelentkezéseket az első 50 jelentkezőig tudjuk fogadni (a változás jogát fenntartjuk).
Hamarosan érkeznek a jövő mérnök álláslehetőségei, ha első kézből szeretnél értesülni és részese lenni a jövő autóipari fejlesztéseinek, akkor kattints az érdekel gombra, jelentkezz be rendszerünkbe és ne maradj le!